26
08/2011
0

Machine Gun Preacher magyar feliratos előzetes HD-ben

Az ex-gengszter Sam Childers (Gerard Butler) lelkiismereti válságba kerül, és úgy dönt, hogy megváltoztatja az életét. Vezekelni szeretne, így Dél-Afrikába megy, ahol házakat hoz rendbe, amiket tönkretett a polgárháború. Mélyen megrázza a megtapasztalt elmondhatatlan borzalom, amit át kellett élnie az ott élő embereknek, különösen a gyerekeknek. Úgy dönt, hogy árvaházat alapít azon a helyen, ahol a legnagyobb szükség van rá: az LRA, egy renegát katonai milicia területén, ahol a gyerekeket sorozzák be katonáknak.
Samnak azonban nincs lehetősége minden gyermeket megmenteni. Elhatározza, hogy annyit ment meg közülük, amennyit csak tud: fegyveres akciókat vezet mélyen az ellenséges területekre, hogy visszaszerezze a gyerekeket.
Igaz történet egy férfiról, aki több ezer gyermeket mentett meg az éhségtől, a betegségektől és az elnyomástól… © filmtrailer.hu

Machine Gun PreacherFilm adatlap

Eredeti cím: Machine Gun Preacher
Bemutató (UK): 2011. november 18.
Magyar cím: -
Magyar bemutató: -
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Akció, életrajzi
Rendező: Marc Forster
Forgatókönyvíró: Jason Keller
Szereplők: Gerard Butler, Michelle Monaghan, Michael Shannon, Madeline Carroll, Madeline Carroll, Souleymane Sy Savane
Forgalmazó: Relativity Media

Filmtrailer.hu link

Címkék: elozetes

A bejegyzés trackback címe:

https://pckfeliratmuhely.blog.hu/api/trackback/id/tr753181759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása