06
08/2011
0

Intruders magyar feliratos előzetes HD-ben

Madrid. Juan (Izan Corchero) éleseszű és remek fantáziájú 8 éves srác, aki imád mesélni, és akinek édesanyja biztos benne, hogy gyermeke sorozatos rossz álmai mindössze élénk képzeletének köszönhetők. Juan számára azonban az arcnélküli, félelmetes szörny, aki éjszaka a szobájában meg szokott jelenni, teljesen valóságos.
London. Mia (Ella Purnell) 11 éves szintén imád történeteket kitalálni, és folyamatosan azzal riogatja osztálytársait, hogy egy arcnélküli, Hollowface-nek nevezett ghoulról mesél nekik, aki, miközben próbál kapcsolatot teremteni az emberek világával, ellopja a gyerekek tulajdonságait. Mia meggyőződésévé kezd válni, hogy kitalált sztorija lassan kezd valósággá válni, és akaratlanul is egy gonosz erőt szabadított a világra.... © filmtrailer.hu

IntrudersFilm adatlap

Eredeti cím: Intruders
Bemutató (USA): 2011. október 7.
Magyar cím:
Magyar bemutató:
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Horror, Thriller
Rendező: Juan Carlos Fresnadillo
Forgatókönyvíró: Jaime Marques, Nicolás Casariego
Szereplők: Clive Owen, Kerry Fox, Carice van Houten, Daniel Brühl, Ella Purnell
Filmstúdió: Universal Pictures

Filmtrailer.hu link

Címkék: elozetes

A bejegyzés trackback címe:

https://pckfeliratmuhely.blog.hu/api/trackback/id/tr173129972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása