07
05/2011
0

Harry Potter és a halál ereklyéi 2. rész magyar feliratos előzetes HD-ben

Utolsó kalandjához érkezett a Roxforti varázslóiskola három tanonca: Harry, Hermione és Ron folytatják a Harry Potter és a halál ereklyéi 1. részében megkezdett utat, a Halál ereklyéinek keresését, melyek birtokosának elképzelhetetlen hatalom kerül a markába.
Hivatalos szinopszis: Nincs tovább: Harry, Ron és Hermione immár nem kerülheti el a végső összecsapást. Mindannyian tudják, hogy ez az utolsó felvonás. A három jó barát visszatér a Roxfortba, hogy felkutassa és elpusztítsa az utolsó horcruxot.
Voldemort, aki egyre erősebb, uralma alá vonta a Mágiaügyi Minisztériumot és már Roxfort fölött is egyre nagyobb hatalma van, tudomást szerez a tervükről. A tét hatalmas, így nem is csoda, hogy mindent bevet a siker érdekében. Megkezdődik a Roxfort ostroma – és már soha többé, semmi nem lesz ugyanolyan, mint volt © filmtrailer.hu

Harry Potter és a halál ereklyéi (2. rész)Film adatlap

Eredeti cím: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II.
Bemutató (USA): 2011. július 15.
Magyar cím: Harry Potter és a halál ereklyéi (2. rész)
Magyar bemutató: 2011. július 14.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN):
Műfaj: Fantasy, Akció, Kaland
Rendező: David Yates
Forgatókönyvíró: Steve Kloves, J.K. Rowling (regény)
Szereplők (hang): Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Ralph Fiennes, Bill Nighy, John Hurt, Rhys Ifans, Helena Bonham Carter
Filmstúdió: Warner Bros Pictures

 Filmtrailer.hu link

Címkék: elozetes

A bejegyzés trackback címe:

https://pckfeliratmuhely.blog.hu/api/trackback/id/tr102885212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása